Decaar Algen Peeling

Hoe werkt het precies?

De microvezels van de Algen peeling dringen diep in de huid en verhogen de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Normaal gesproken doet de huid er ongeveer 28 tot 30 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door deze behandeling maakt de huid in slechts 10 dagen deze cellen aan. Hierdoor wordt de wisseling van de opperhuid versneld, dit zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid!

Wat voel ik van de peeling?

Het voelt alsof je hele kleine speldenprikjes in je huid krijgt. Daarnaast kan de huid de eerste 12 tot 24 uur wat roder worden, aangezien de doorbloeding gestimuleerd wordt. Wist je dat de behandeling wel 10 dagen in de huid actief blijft! 

Behandeladvies:

Het beste resultaat wordt verkregen wanneer deze in kuurverband wordt uitgevoerd. Dit houdt 3 opeenvolgende behandelingen in 14 dagen. Daarna een onderhoudsbehandeling van 1x per 4-5 weken. Uiteraard is deze behandeling ook perfect om in te zetten als extra boost voor de huid. Belangrijk: een goed resultaat valt of staat bij het gebruiken van de juiste producten. Je kan het vergelijken met het behouden van gezonde tanden. Je gaat naar de tandarts en poets daarnaast ook je tanden thuis. Voor het behoud van gezonde tanden, kan het ene niet zonder het andere. Hetzelfde geldt ook voor je huid.

Prijs:

1 behandeling €68.50

Kuur pakket van 3 behandelingen €185.50

Deep Phyto Peeling

Het indrukwekkende aan deze krachtige​ fruitzuur peeling is dat het snel en diep in de huid doordringt, waar het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. In de Deep Phyto peeling zorgen glycolzuur, salicylzuur en melkzuur voor een flinke boost voor jouw huid.

De peeling zorgt er voor dat:

- de zon beschadigde huid word herstelt

- oppervlakkige pigmentvlekjes vervagen

- rimpels en fijne lijntjes verzachten

- een rokershuid gaat weer stralen

- acné (en acné littekens) worden verminderd

Prijs: 

1 behandeling €48.50

In combinatie met de Algen Peeling €93.50

Oxygen Treatment

Een zuurstofbehandeling voor je huid! De Oxygen treatment voorziet de huid van zuurstof, in de vorm van perfluorcarbon.          Hoe meer zuurstof er in de huid aanwezig is, hoe mooier, jeugdiger en stralender de huid eruitziet.

Wanneer de huid weinig zuurstof bevat, vernauwen de bloedvaten, waardoor de huid minder goed functioneert. Een droge en/of doffe huid maakt onnodig jaren ouder en zorgt ervoor dat de gebruikelijke huidverzorging minder of helemaal niet zijn werk kan doen.

De Oxygen treatment verbeterd uw huidconditie door de huidlagen te voorzien van zuurstof, zorgt voor een essentiële vochtbalans van de huid en het bestrijd fijne lijntjes en rimpels. De huid krijgt weer zijn gezonde uitstraling en kleur terug!

Prijs:

1 behandeling €72.50