top of page
Behandelingen
Honey Bush Treatment
Vitamin C Treatment

De populairste behandeling

op dit moment!

De Basic Treatment is een diep reinigende behandeling met natuurlijke plantextracten en Afrikaanse modders of klei.

De hoofdingrediënten van deze behandeling zijn Rooibosthee extract, Shea boter en Kigelia Africana.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes.

Dit is een ultra versterkende de-age behandeling rijk aan 100% biologische vitamine C en essentiële antioxidanten. Vitamine C boost en verbetert het collageen- en elastineherstel. De huid wordt zichtbaar sterker, poriën verstrakken en de huid gaat er helderder en jonger uitzien. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

Lipid Rich Treatment

De Relax Treatment bevat een masker van botanische oliën rijk aan essentiële vetzuren die zelfs de meest droge huid hydrateert. Met zacht masserende bewegingen wordt het masker aangebracht op de huid voor een diepe hydratatie. De hoofdingrediënten zijn Shea boter, Jojoba olie en Rozemarijn olie die zorgen voor herstel van de natuurlijke huid barrière. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes behalve de vette en acne gevoelige huid.

Vita Gel Treatment

Deze behandeling bevat een fruitzuurmasker dat de huid doet herleven en zorgt voor huidverjonging. De effectieve combinatie van alpha hydroxyzuren, peptiden en vochtbindende ingrediënten zorgen voor een zichtbaar jongere, stralende huid. De hoofdingrediënten zijn Pentapeptide, AHA’s en Opstandingsplant. Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype.

Me Time Treatment

Tijdens de Me Time Treatment kom je volledig tot rust door de vele massages die deze behandeling bevat. Er wordt gestart met een ontspannende rugmassage om de spanning uit het lichaam te laten vloeien. Wanneer je tot rust gekomen bent gaan we verder met de reiniging van het gelaat en decolleté. Tijdens het masker mag je genieten van een hand- óf voetmassage.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes behalve de vette en acne gevoelige huid.

Intensive Vita Gel Treatment

Deze intensieve behandeling is een combinatie van de Vitamin C Treatment en de Vita Gel Treatment. Een prachtige glans en stevige huid als nooit te voren. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

bottom of page