Traditionele massage

Een traditionele ontspanningsmassage zorgt dat spieren ontspannen, maakt pezen, gewrichten soepeler, stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor deze het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt.

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten of een slechte nachtrust, kunnen door een massage verlicht worden. Hier krijg je ontspanning en energie voor terug!

Bij de ontspanningsmassage kun je zelf bepalen hoelang de massage duurt.

Je kunt kiezen voor: 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. 

Hotstone massage

De hotstone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen. Basalt is een vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. Ze hebben een temperatuur tussen de 45 °C en 55 °C. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage dieper dan een gewone massage. Deze massage wordt niet alleen met de stenen gegeven, maar de stenen zijn een aanvulling op de massage.

Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in het spierweefsel, waardoor de massage effectiever is. Een hotstone massage zorgt ervoor dat het lichaam zichzelf herstelt, het helpt afvalstoffen afvoeren en brengt het lichaam meer in balans. Hotstone massage is goed bij spierpijn en spierspanningen. Het helpt bij een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten, reuma, fibromyalgie en menstruatiepijn. 

Als het buiten boven de 25 °C is, kan je beter geen hotstone massage ondergaan. Je lichaam kan bij zo’n temperatuur niet genoeg afkoelen. 

Een hotstone massage duurt 60 minuten.