top of page
Cosmetische bindweefselmassage

Het menselijk lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit bindweefsel. Cosmetische bindweefselmassage is een massage van het gelaat, hals en decolleté. De bindweefselmassage stimuleert de aanmaak van fibroblasten, hierdoor verbetert de conditie en het aanzien van de huid. Bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen; voor de dunne, gevoelige en couperose huid maar kan ook worden toegepast ter vermindering van fijne lijntjes, rimpels, littekens en en verslapte huid.

Een cosmetische bindweefselmassage word in kuurverband geadviseerd (6 weken lang, 1 massage per week) voor de mooiste resultaten!

Traditionele massage

Een traditionele ontspanningsmassage zorgt dat spieren ontspannen, maakt pezen, gewrichten soepeler, stimuleert de afvoer van afvalstoffen waardoor deze het lichaam sneller verlaten. Hierdoor wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt.

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten of een slechte nachtrust, kunnen door een massage verlicht worden. Hier krijg je ontspanning en energie voor terug!

Bij de ontspanningsmassage kun je zelf bepalen hoelang de massage duurt.

Je kunt kiezen voor: 30 minuten, 45 minuten of 60 minuten. 

bottom of page